Helyi közélet

2012.06.18. 19:41

Nem Városgazdás gép okozta a károkat

Miskolc - Megkezdték a miskolctapolcai kerékpárúton keletkezett károk felmérést, amelyet hamarosan ki is javítanak.

Miskolc - Megkezdték a miskolctapolcai kerékpárúton keletkezett károk felmérést, amelyet hamarosan ki is javítanak.Kerékpáros Olvasóink értesítették pénteken délután szerkesztőségünket annak kapcsán, hogy a Kemény Dénes Uszodánál valószínűleg egy teherautó több helyen is durván megrongálta a kerékpárút aszfaltját. A helyszínt látva sajnos aznap csak konstatálni tudtuk a károkat, ugyanakkor Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. munkatársa megígérte, hogy hétfőn konkrétumokkal is tud szolgálni az üggyel kapcsolatban.

GPS alapján

- A GPS adatok alapján megállapítottuk, hogy nem Városgazdás gépjármű rongálta meg a Kemény Dénes uszoda melletti kerékpárút szakaszt pénteken - tájékoztatott hétfőn Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. Kommunikációs és PR vezetője. - Az is kiderült, hogy minden jel szerint korábban keletkezett az útszakasz károsodása, mint ahogyan a Városgazda autója arra járt volna.

A lényeg: nem a fűnyírás során és nem Városgazdás gépjármű vagy gép okozta a károkat, de információnk szerint a károkozó cég már elismerte hibáját. Pásztor Imre hozzátette: megkezdték a károk felmérését, amelyet hamarosan ki is javítanak.

ÉM-JLI


Miskolc – Bringás Olvasóink jelezték, hogy balesetveszélyes a kerékpárút a Kemény Dénes Sportuszoda mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában