Helyi közélet

2012.06.24. 18:14

Néhány fokos lehűlés

A hétfői nap folyamán egy hidegfront vonul át felettünk, ezért nedvesebb és hűvösebb levegő érkezik fölénk.

A hétfői nap folyamán egy hidegfront vonul át felettünk, ezért nedvesebb és hűvösebb levegő érkezik fölénk.Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, legfeljebb rövid időszakokra süthet ki a Nap. Főleg a délelőtti óráktól több helyen valószínű kisebb eső, zápor, egy-két helyen zivatar is lehet. Mérsékelt marad a nyugati, délnyugati szél. A hőmérséklet reggelre 16 és 18 fok közé csökken, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 24 fok között alakul.

A következő napok időjárása (keddtől vasárnapig)

Eleinte a több-kevesebb napsütés mellett, többször erősen megnövekszik a felhőzet, és főleg csütörtökön zápor, zivatar is kialakulhat. Az éjszakákon felfrissülhetünk, hiszen 11, 14 fok körül alakul a minimum, napközben pedig 25 fok körüli maximumokra számíthatunk. Péntektől szárazabb és egyre melegebb levegő áramlik fölénk, ennek köszönhetően jelentősen erősödik a nappali felmelegedés, vasárnap már mindenhol kánikula ígérkezik. Emellett pedig szinte zavartalan lesz a napsütés.

Készítette: Bujdosó Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában