Helyi közélet

2012.06.26. 09:25

Megkérdeztük: Hol töltik a nyári szünetet?

Miskolc - Itt a vakáció, vajon a mai fiatalok hogyan, mivel töltik el a nyári hónapokat?

Miskolc - Itt a vakáció, vajon a mai fiatalok hogyan, mivel töltik el a nyári hónapokat?Szegő Brigitta a Szabó Lőrinc iskola sporttáborában indította a nyári szünetet, amit családi nyaralás követ, illetve még egy kreatív táborban való részvétel szerepel programjában.

Horváth Petra szintén részt vesz az osztályfőnökük Andi néni által szervezett kreatív táborban. Utána Horvátország következik, ide szinte minden évben ellátogatnak, majd Siófokra utazik a család.

Csattos Barnabás az első osztályt végezte idén, több táborba már nem vesz részt a sportnapközi után, de mindkét nagymamájánál eltölt majd egy-egy hetet. Budapestre is készülnek és horgászni is mennek majd - meséli terveit.

Szabó Benjámin jövőre felső tagozatos lesz. Rendszeresen túráznak, kerékpároznak a környéken szüleivel. Horgászni a Sajóra járnak. A nagymamáinál és várhatóan barátjánál tölti majd a szünidő egy részét.

A szintén elsős Veréb Áron keresztszülei érkeznek várhatóan látogatóba és többek között a Mályi tóra terveznek kirándulást. Egyik barátjánál is alszik majd egyszer és napközis táborban is részt vesz még a nyáron.

„Családsegítős táborba készülünk, azt követően pedig anyával Angliába megyünk egy hétre. Utána pedig Balatonmárián fogok üdülni” – ismerteti terveit Kiss Lea.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában