Helyi közélet

2012.06.28. 08:43

Időjárás - A hétvégétől hőség várható

Miskolc - Csütörtökön kissé nedvesebb, labilisabb levegő áramlik fölénk, ezért több lesz a felhő és kisebb csapadékra is készülhetünk.

Miskolc - Csütörtökön kissé nedvesebb, labilisabb levegő áramlik fölénk, ezért több lesz a felhő és kisebb csapadékra is készülhetünk.

Csütörtökön többnyire erősen felhős lesz az ég, kevés napsütésre számíthatunk. Este már felszakadozik a felhőzet. Szórványosan valószínű zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a nyugatias szél, csak a zivatarok környezetében erősödhet meg a légmozgás. A hőmérséklet reggelre 12 és 14 fok közé csökken, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 26 fok között alakul.

A következő napok időjárása (péntektől szerdáig):

Sok napsütésre számíthatunk, főleg vasárnap és hétfőn lesz több helyen zavartalan a napsütés. A hőmérséklet jelentősen emelkedik, a jövő hét elején a 36, 37 fok sem lesz ritka. Az éjszakai lehűlés is gyengül, a jövő héten már 20 fok feletti minimumokra készülhetünk. Szerdától érkezhetnek meg a felfrissülést okozó záporok, zivatarok, de még így is kánikulára van kilátás.

Készítette: Bujdosó Bence

Készült: 2012. június 27.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában