Helyi közélet

2012.06.29. 17:38

Foci Eb 2012 - Mario elintézte Aranyosi Peti csapatát

Miskolc - Szülővárosában, a City Hotel EB teraszán nézte csütörtökön este a német - olasz meccset Aranyosi Péter humorista.

Miskolc - Szülővárosában, a City Hotel EB teraszán nézte csütörtökön este a német - olasz meccset Aranyosi Péter humorista.- Mivel mi 26 éve csak a selejtezőkig jutunk, ahol a svédek mindig kiejtenek minket, így a németeknek szurkoltam az EB-n és nyilván csütörtökön este is - árulta el Aranyosi Péter, aki a miskolci City Hotel EB teraszán drukkolt és kommentált régi barátja, Veres László meghívásának eleget téve. - Sajnos az olaszoknak volt egy Black Terminátoruk Mario Balotelli személyében, aki egy személyben összetörte a német finálés álmokat. Persze volt azért a pályán egy Cassano, egy Pirlo, vagy éppen egy Buffon is. Mentek, mentek a németek, de nyomaiban sem emlékeztettek arra, amit eddig játszottak. Talán, ha a német janicsár, Özil, vagy valaki más korábban szépít, akkor más lehetett volna a hajrá, de ugye nincs ha. Ez van. Hogy kinek szurkolok ezek után? Leginkább erőteljesen annak, hogy legalább a fiaim lássák a magyar válogatott valami hasonló eseményen, minimum a csoportmeccseken. Vasárnap este pedig a DVTK spanyoljaira gondolva a hispánoknak. De az lenne a legjobb, ha egy igazán jó, sok gólos döntő lenne, és nem egy unalmas, gól nélküli koronázónap.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában