Helyi közélet

2012.06.05. 15:50

ÉM-Rajzpályázat: Még nem késő pályázni!

Miskolc - Kedves Gyerekek! Közeledik gyermeknapi rajzpályázatunk beküldési határideje. Ezért, aki esetleg még nem rajzolta le, hogy hogyan telt a gyermeknapja, gyorsan ragadjon ceruzát vagy festéket, és az Észak-Magyarországban május 29-én, kedden megjelent üres címoldalra rajzolja le nekünk legszebb gyermeknapi élményét!

Miskolc - Kedves Gyerekek! Közeledik gyermeknapi rajzpályázatunk beküldési határideje. Ezért, aki esetleg még nem rajzolta le, hogy hogyan telt a gyermeknapja, gyorsan ragadjon ceruzát vagy festéket, és az Észak-Magyarországban május 29-én, kedden megjelent üres címoldalra rajzolja le nekünk legszebb gyermeknapi élményét! Érdemes dolgozni, hiszen összesen 15 gyerek kap tőlünk értékes jutalmat. A nyerteseket rajztanárokból álló zsűri választja ki, akik színes, vidám és mozgalmas alkotásokat várnak. A gyerekeket három kategóriában jutalmazzuk, tehát várjuk a rajzokat az óvodásoktól, az alsó tagozatos és felső tagozatos általános iskolásoktól.

A postára adás határideje: június 6-a.

Címünk: Észak-Magyarország, 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.

A borítékra írjátok rá: Az én gyermeknapom!

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában