Helyi közélet

2012.06.15. 12:54

Elfogták a tiszaladányi rablókat

Tiszaladány - Három rabló – két nő és egy férfi – tört rá szerdán éjjel 98 éves áldozatára annak tiszaladányi otthonában, és értékek után kutattak.

Tiszaladány - Három rabló – két nő és egy férfi – tört rá szerdán éjjel 98 éves áldozatára annak tiszaladányi otthonában, és értékek után kutattak. Az idős házigazda azonban felébredt a neszre, a hívatlan látogatói pedig bántalmazták és pénzét követeltek tőle. A támadók végül cipővel, törülközővel és különböző élelmiszerekkel – cukorral, kávéval – menekültek el a helyszínről. A bűncselekményről másnap érkezett bejelentés a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére. A Tokaji Rendőrőrs nyomozói rövid idő alatt elfogtak egy helyi nőt és két társát, akik kétséget kizáró bizonyítékok alapján megalapozottan gyanúsíthatók a rablás elkövetésével. A három tettest a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére, tájékoztatta lapunkat Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. A három éjjeli látogató ellen csoportos rablás miatt indult eljárás, amiért akár tíz év börtönt is kaphatnak.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában