Helyi közélet

2012.06.28. 15:07

Áldomást ittak a szupermarketben: vilmos körtéért elzárás

Tiszaújváros - Egy tiszaújvárosi áruházban két nő vásárló igencsak kiterjesztően értelmezte az önkiszolgáló bolt fogalmát.

Tiszaújváros - Egy tiszaújvárosi áruházban két nő vásárló igencsak kiterjesztően értelmezte az önkiszolgáló bolt fogalmát.Június 25-én a késő délutáni órákban a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra egy helyi nagyáruházból bejelentés érkezett, mely szerint a biztonsági szolgálat két bolti tolvajt fogott el és rendőri segítséget kérnek.

Az intézkedő rendőrök a helyszíni adatgyűjtés során megállapították, hogy két, környékbeli településen élő hölgyvásárló korábban az eladótérben egy üveg sört és közel fél liter pálinkát fogyasztott el. Az elkövetők azonban azzal sem elégedtek meg, vagy éppen az alkohol hatására felbátorodva eltulajdonítottak még további négy napszemüveget, két nyakláncot, három hajgumit, egy pár fülbevalót, és egy dezodort is.

A bolt szokatlanul viselkedő ügyfeleinek nem volt szerencséjük, mivel a biztonsági őrök éberek voltak, a tiszaújvárosi rendőrök pedig határozottan intézkedtek, így szabálysértési őrizetbe vételük mellett gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek velük szemben.

A bíróság elé állítás eredményeként június 27-én megtartott tárgyaláson a Tiszaújvárosi Városi Bíróság szabálysértési bírája a fejenként 2-2 napi elzárással sújtotta a tetten ért két tiszapalkonyai tolvajt.

- dr. Gaskó Bertalan r. alezredes Kommunikációs Irodavezető B-A-Z. MRFK -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában