Helyi közélet

2012.05.02. 13:10

Megérkezett (a) SZUPER-MEN

Miskolc - Miskolc országosan is híres, tavaszi egyetemi rendezvényét, a Miskolci Egyetemi Napokat, (az idén SZUPER-MEN) május 2-5. között rendezik meg az Egyetemváros területén.

Miskolc - Miskolc országosan is híres, tavaszi egyetemi rendezvényét, a Miskolci Egyetemi Napokat, (az idén SZUPER-MEN) május 2-5. között rendezik meg az Egyetemváros területén.

"Szeretnénk, ha ez a város megítélése szempontjából fontos, az igényes élőzenét kedvelő városlakók számára is csábító rendezvény mindannyiunk hangulatos fesztiválja lenne!" - írják az esemény szervezői.

A SZUPER-MEN a Miskolci Egyetem Hallgatói és Doktoranduszhallgatói Önkormányzatának szervezésében valósul meg, és tudatosan őrzi egyetemi jellegét. A nagy „találkozás” időpontja a szorgalmi időszak végéhez kötődik, a belépőárak nyomottak, és bár fellépői köre nagyban hasonlít a legnagyobb nyári fesztiválokéra, programkínálatának fontos részét képezik az olyan speciális, a miskolci egyetemi hagyományokat bemutató események, mint pl. a diákrektor-választás.

Hogy ne zavarjon

Az idén rövidített nagyszínpadi programokkal jelentkezik az idei MEN, és az előző évekhez hasonlóan igyekeznek a zenei színpadok hangosítását is úgy megoldani, hogy az a legcsekélyebb mértékben zavarja a városlakók nyugalmát. A szervezők bíznak benne, hogy a MEN 4 napján kulturált szórakozást tudnak majd biztosítani nemcsak az egyetem hallgatóinak, de a városi érdeklődőknek is.

(BOON)



 NEM ÁRT TUDNI!

JEGYÁRAK Napi diák, egyetemi dolgozó, szerdán: 800 Ft

Napi diák, egyetemi dolgozó, csütörtök–szombat: 1200 Ft

Napi külsős szerdán: 2000 Ft

Napi külsős, csütörtök–szombat: 2500 Ft

Diák, egyetemi dolgozó 4 napos bérlet: 3000 Ft 

MVK KÜLÖNJÁRAT

 SZUPER-MEN elintézte a MEN-ést: a Miskolci Egyetemi Napok időtartama alatt 2012. május 3-5 között a Centrum és az Egyetemváros között MVK különjárat közlekedik. A MEN különjárat 20.00 és 00.30 között jár majd és a Vörösmarty út illetve Tapolcai elágazás megállóhelyeken áll meg. A különjáratot az utasok ingyenesen vehetik igénybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában