Helyi közélet

2012.04.11. 18:29

Négyszeres anya, egyszeres győztes, most újra indul

Miskolc - Négy gyerek után is szeretné megmutatni, hogy lányával ők a legszebbek.

Miskolc - Négy gyerek után is szeretné megmutatni, hogy lányával ők a legszebbek.

Vincze Andrea és lánya Nagy Viktória nem először neveznek be lapunk anya-lánya szépségversenyére. Négy évvel ezelőtt már megtették ugyanezt, akkor közönségdíjasok lettek. Az idén pedig újra szeretnének bizonyítani. "Azt gondolom, hogy 41 évesen, négy gyerek után is felveszem a versenyt bárkivel" - mondta Andrea. Igen, négy gyerek, ugyanis a szépségverseny óta született egy kisfia is, aki jelenleg egy éves. Két fiú, két lány boldog édesanyja, bár ezt sokan nem hiszik el. Gyakran előfordul, hogy a gyerekek nővérének nézik - mesélte.

Persze a szépséget nem adják ingyen, Andrea tesz is érte, hogy megőrizze fiatalságát. Rendszeresen sportol, edzi magát, és fodrászként a szépségápolásra is odafigyel. A gyerekek pedig ezt a példát követik: sok mozgás, megfelelő étkezés, egészséges életforma. Mindezek azonban a külsőt szépítik, de Andrea szerint a belső szépség, a kisugárzás, a gondolkodásmód is legalább ennyire fontos. "Egy nő attól igazán nő, ha nem adja fel soha. Hetvenévesen is érezheti magát nőnek, ha figyel magára" - magyarázta. S a mozgás szeretete, éppenúgy, mint a szépség, öröklődik a családban, hiszen Andrea dédszülei vándorcirkuszosok voltak, artisták.

S mit várnak a mostani versenytől? "A korábbinál sem számítottunk díjra, mi voltunk a legjobban meglepve, hogy a közönség ránk szavazott. Így indulunk most, majd meglátjuk, mi lesz..." - válaszolta. Mindenesetre bizonyítani akar, hogy 40 fölött is van élet...

A versenyről

Szépségversenyünkre olyan vérségi kapcsolatban álló anya-lány párosokat keresünk, akik mindketten bővében vannak asszonyi bájnak, lányos szépségnek, esetleg ezek keverékének, és ahol a leány már betöltötte a 16. életévét, de még nincs 29 éves. A legcsinosabb párosok a május 12-13-án a miskolci ITC-ben rendezendő I. Miskolci Nyárexpón színpadra léphetnek, hogy élőben is megmutathassák bájaikat a zsűri és a kiállítás közönsége előtt. Minden döntőbe jutott duó értékes nyereménnyel gazdagodva térhet haza. Jelentkezni az anya-lánya közös fotójával, névvel, címmel telefonszámmal és az életkorok feltüntetésével lehet a [email protected] címen. A jelentkezők fotóit lapunkban is megjelentetjük. Jelentkezési határidő: április 25. Rendezvény fődíja 300.000 ft-os utazás: Andromeda Travel által felajánlott utazás.Görögország - Olymposz Riviéra, Makrygialos üdülőhelyre 2 fő részére utazás, elhelyezés a Dias Premier Orchidea Lakosztályban (7éj).

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában