Helyi közélet

2012.04.15. 12:54

Ha ünnepel a szív...

Ózd - Új könyv bemutatásával köszöntötték az Ózdi Művelődési Intézmények városi könyvtárának emeleti dísztermében a Kőltészet Napját.

Ózd - Új könyv bemutatásával köszöntötték az Ózdi Művelődési Intézmények városi könyvtárának emeleti dísztermében a Kőltészet Napját.A bemutatott mű-melynek címe " Ha ünnepel a szív"- három szerző munkáját egyesíti: Gál Zoltán nyugalmazott iskolaigazgató,Nívódíjas költő,Dérer Zsolt putnoki református lelkipásztor,Székely Dénes az ózdi Ív úti római katolikus templom plébánosa. A kötet,amelyet Deák Edit pedagógus szerkesztett,verseket,ünnepi köszöntőket,beszédeket,megemlékezéseket tartalmaz.

Bíró Krisztián ,a Bíró Family Kft. ügyvezető igazgatója a könyv bevezetőjeként többek között ezeket írja: az alkotók e kötettel,a szív,a lélek találkozását,életünk legszebb kincsit emelték trónra... a könyv segít visszaadni az ünnepek méltóságát és rangját.Egyszerűen fogalmazva,e kötet megjelenése,emberi létünk,életünk legszebb napjait adja ajándékba. A rendezvényen közreműködtek a Széchenyi István Közgazdasági Szakközépiskola diákjai és Kocsik Csaba László énekes,zeneszerző.

A fotón: Gál Zoltán ,verseivel ismerteti meg a jelenlévőket.

-Kerékgyártó Mihály-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában