Helyi közélet

2012.03.20. 14:01

Tisztikereszt a főügyésznek

Budapest, Miskolc - A Magyarország Köztársasági Elnöke nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét adományozta dr. Panyi Béla Attila címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyésznek, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészhelyettesnek, tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Martossy György, a megyei főügyészség szóvivője.

Budapest, Miskolc - A Magyarország Köztársasági Elnöke nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét adományozta dr. Panyi Béla Attila címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyésznek, Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészhelyettesnek, tájékoztatta az Észak-Magyarországot dr. Martossy György, a megyei főügyészség szóvivője. Dr. Panyi Béla – amellett, hogy a közérdekvédelmi szakág irányítását továbbra is ellátja – január 15-étől megbízott főügyészként vezeti a megyei főügyészséget.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában