Helyi közélet

2012.03.20. 12:28

Nézőpont: Öveket becsatolni!

<em>Ez most erős lesz inkább kösd be magad! Kicsit felgyorsulunk nehogy kirepülj!- </em><strong>Marschalkó Ildikó írása</strong><em>.&nbsp;

Ez most erős lesz inkább kösd be magad! Kicsit felgyorsulunk nehogy kirepülj!- Marschalkó Ildikó írásaAz ötödik sebesség napjait éljük, ahol minden másodpercek kérdése, ha nem figyelsz gyorsan elszállsz! Az út most is poros, csak sok a forgószél. Ma el lehet veszíteni pillanatok alatt mindent, munkahelyet, igaz barátot,nagy családot,nincsenek jelzőtáblák, piros lámpák, száguldhatunk sebességkorlát nélkül szabadon, átlépve tiltott határokat, régi szabályokat megszegve, a boldogságot hajszoljuk.

A nagy hajszában magunkat nyírjuk ki: a boltban egymást lökdösve, a munkahelyen egymás ellen, a családban ha még megmaradt, a barátságban, mely eltűnik nyomtalan. Mindenki, mindenki ellen, a jó a jó ellen, a rossz a rossz elleni gigászi harcát éljük. Olyan verseny ez, ami nem vezet sehova, és közben kollektíve eltévedtünk... 

Elveszett emberként egyre idegesebben próbálunk haza találni, abba az otthon biztonságba, amit saját magunk hagytunk el.

Mi döntésünk lefékezünk-e és visszakapcsolunk, betartjuk-e közös szabályainkat, mi döntésünk akarunk-e másként élni, akarunk-e haza találni. Az otthon, ma is ott van szemközt, ha lefékezel te is megtalálod!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában