Helyi közélet

2012.03.14. 10:31

Fogadási botrány: L. Ákost előzetes letartóztatásba helyezték

Miskolc - A fogadási csalások ügyében korábban meggyanúsított L. Ákos esetében a bíróság előbb úgy döntött, hogy a labdarúgó házi őrizetbe kerül, ám az ügyészség fellebbezett a döntés ellen, és a bíróság helyt adott a fellebbezésnek - írja az <a href="http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/fogadasi-botrany-l-akost-elozetes-letartoztatasba-helyeztek-2121526" target="_blank">nso.hu</a>.

Miskolc - A fogadási csalások ügyében korábban meggyanúsított L. Ákos esetében a bíróság előbb úgy döntött, hogy a labdarúgó házi őrizetbe kerül, ám az ügyészség fellebbezett a döntés ellen, és a bíróság helyt adott a fellebbezésnek - írja az nso.hu.

A bíróság az ügyészség fellebbezése nyomán úgy határozott, hogy megváltoztatja február végi döntését, és a házi őrizet helyett előzetes letartóztatásba helyezte a fogadási csalások egyik gyanúsítottját, L. Ákost, aki eddig tagadta az ellene felhozott vádakat. A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó a döntést követően már fogdába is vonult.

Mint ismeretes, L. Ákos a DVTK játékosa volt, de nem sokkal az előállítását követően a klub szerződést bontott vele.


12.03.2012 | A rangado.hu internetes portál egy olyan papírt tett közzé, amelyen állításuk szerint Horváth Gábor bundaügyben tett vallomása olvasható, és amelyen a Központi Nyomozó Főügyészség szerepel a fejlécben.

tovább »

12.03.2012 | Budapest, 2012. március 12., hétfő (MTI) - Lippai Ákos után további diósgyőri labdarúgók kerülhetnek gyanúba a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos nyomozás során.

tovább »

10.03.2012 | A bundaügyről adott exkluzív interjút az Észak-Magyarországnak dr. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvívője.

tovább »

03.03.2012 | Miskolc-Diósgyőr - A bundaügyben gyanúsított középpályástól megvált az élvonalbeli labdarúgócsapat.

tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában