Helyi közélet

2012.03.08. 15:07

Elégedett a miskolci közlekedéssel? Ön mit változtatna rajta?

Miskolc - Ezekre a kérdésekre keressük a választ az Észak-Magyarország következő nyilvános fórumán, amelyre várjuk a lap olvasóit és mindazokat, akiknek van mondanivalójuk a megújult és átalakított miskolci tömegközlekedésről.

Miskolc - Ezekre a kérdésekre keressük a választ az Észak-Magyarország következő nyilvános fórumán, amelyre várjuk a lap olvasóit és mindazokat, akiknek van mondanivalójuk a megújult és átalakított miskolci tömegközlekedésről.

Mint ismert, március 1-jével megváltozott a miskolci tömegközlekedés - a város, kényszerűségből kevesebb pénzt tud költeni erre. Az MVK Zrt. munkatársai most azt figyelik, hol kellene úgynevezett finomhangolást végezni, hol van szükség a beavatkozásra. Lapunk az Észak fórumával azt a célt szeretné szolgálni, hogy olvasóink is elmondhassák véleményüket, és hogy min változtatnának - hogy az MVK Zrt., figyelembe vehesse ezeket a személyes tapasztalatokat is.

Várjuk önöket a március 14-én, délután 3 órakor kezdődő nyilvános rendezvényünkre, az Ifjúsági és Szabadidő Házba (cím: Miskolc, Győri kapu 27). Észrevételeket előre is fogadunk az [email protected] elektronikus címre.

A rendezvényről lapunk és a Borsod Online is beszámol.


Miskolc - Egyesületünk, a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület azonnali intézkedéseket sürget Miskolcon a kapkodva bevezetett hálózatátalakításokkal kapcsolatban, egyben sürgeti, hogy kezdődjön újra a megszakadt munka a hálózat teljes újragondolására.

Miskolc - A Jobbik miskolci frakciója szerda délután az egyik bulgárföldi buszmegállójában az új menetrend hibáival kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót.

Miskolc - Március 1-jén lépett életbe az új menetrend Miskolcon, több viszonylatot is érintő változásokkal. Az MVK Zrt. munkatársai a reggeli csúcsórákban a bevezetés óta a változásokban érintett, forgalmasabb autóbusz- és villamosmegállókban folyamatosan figyelték és figyelik a forgalmat, a járatok kihasználtságát és azt, hogy előfordulnak-e un. utaslemaradások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában