Helyi közélet

2012.02.16. 12:25

Percek alatt elfogták a miskolci rablókat

Miskolc - Kirabolt két férfi egy 64 éves asszonyt Miskolcon. A támadókat rögvest elfogták a környéken járőröző rendőrök.

Miskolc - Kirabolt két férfi egy 64 éves asszonyt Miskolcon. A támadókat rögvest elfogták a környéken járőröző rendőrök.

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást két miskolci elkövetővel szemben. A nyomozás adatai alapján február 14-én az esti órákban a 48, illetve 17 éves támadók hátulról megragadták, majd bántalmazták a Baross Gábor úton igyekvő nyugdíjas nőt. A 64 éves sértett az erőszak hatására földre esett, majd a tettesek elvették táskáját a benne lévő készpénzével és irataival együtt.

A bűncselekménynek szemtanúja is volt. A férfi az események sorozata közben látta meg a helyszínre közeledő rendőrautót. A járőrök messziről pedig azt látták, hogy egy férfi hevesen integet feléjük. A szinte hívó szóra megjelenő rendőrök a gyors helyzetértékelés után és a jó személyleírás alapján, percek alatt elfogták a támadókat.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított férfit és fiatalkorú társát a hatóság bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére - tájékoztatta portálunkat Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda munkatársa.

 

 

Ne késsen!

Az idő és a rendőrség is Önnek dolgozik! A fent említett bűncselekmény eredményes felderítéséhez többek között

hozzájárult az is, hogy miután a szemtanú észlelte a történteket azonnal értesítette a rendőrséget! A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, a szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket az esetről, akár személyesen, vagy az ingyenesen hívható segélyhívó számokon: 107, 112.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában