Helyi közélet

2012.02.15. 13:10

Lövedéktől sérült 8 éves kislány

Pálháza - Édesapja Pálháza környéki tanyáján szenvedett súlyos sérüléseket az a sárospataki nyolcéves kislány, akinek sebesüléseit egy maroklőfegyverből kilőtt lőszer okozta.

Pálháza - Édesapja Pálháza környéki tanyáján szenvedett súlyos sérüléseket az a sárospataki nyolcéves kislány, akinek sebesüléseit egy maroklőfegyverből kilőtt lőszer okozta. A nyomozás adatai szerint az apa által engedély nélkül tartott maroklőfegyver a hatéves fiú kezében sült el (ez idáig ismeretlen módon) február 12-én, a kora eseti órákban. A lövedéktől a szobában tartózkodó nővére súlyos sérüléseket szenvedett.

Az 58 éves, illegálisan fegyvert tartó erdőhorváti apával szemben a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, szakértők bevonásával - tájékoztatott a Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Irodája.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában