Helyi közélet

2012.02.10. 12:48

Család és Hivatás Klub a Holdamban

Miskolc - Ingyenes előadássorozat a Holdam udvarban, nem csak anyukáknak.

Miskolc - Ingyenes előadássorozat a Holdam udvarban, nem csak anyukáknak.A miskolci Holdam Egyesület és a Miladies Kft. közösen indította útjára a Család és Hivatás Klub című programsorozatot. A kezdeményezés célja a Miskolcon és környékén élő nők támogatása a sikeres álláskeresésben, illetve zökkenőmentessé tenni a munkába való visszatérést a GYES, illetve a GYED időszaka után. Segítséget kívánnak nyújtani a munkahelyek megőrzésében, valamint kiemelt figyelmet fordítanak a női vállalkozók támogatásában - legyen szó már működő tevékenységről vagy egy éppen formálódó ötlet megvalósításáról.

A Család és Hivatás Klub az alábbi témákkal foglalkozik: munkaügyi, munkajogi kérdések, egy vállalkozás beindításának jogi lépései, a GYES és GYED ideje alatt igényelhető támogatások.

A februári előadás témája: Légy a saját főnököd! A vállalkozásindítás lépései. Cégjogi kérdésekkel foglalkoznak majd, különös tekintettel a 2012. március 1-jétől hatályos jogszabály módosításokra. Az előadás időpontja: február 15-e, délután 5 óra.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában