Helyi közélet

2012.02.18. 17:40

A kulisszák mögött

Kazincbarcika – Ezzel a címmel kapcsolódik a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozathoz az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ.

Kazincbarcika – Ezzel a címmel kapcsolódik a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozathoz az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ.

Az egész országot behálózó, a kisebb településeken szinte egyedüli kulturális szolgáltatóként jelenlévő kultúrházak, faluházak, a nagyobb településeken közművelődési feladatokat ellátó művelődési és közösségi házak e hétvégén éjjel-nappal nyitva tartanak. Legalábbis zömében, így Kazincbarcikán is.

“A kulisszák mögött” címmel életre hívott programon a helyi művelődési központ öt amatőr művészeti csoportja mutatkozik be és enged betekintést munkájába. Így aztán lesznek “látványprogramok”, koncertek és előadások (pl. mozi is). A Gyermekek Háza-Kézművesház munkatársai sem tétlenkednek majd, hiszen kilenc alkotócsoport, illetve közösség várja az érdeklődőket éjjel-nappal, a kulcsszó pedig a farsang lesz. Ehhez kapcsolódva akár jelmezbe is lehet majd bújni, s ezt az utókor számára megörökíttetni. Az egyedülálló lehetőséget szombaton és vasárnap kínálja az Egressy, érdemes kipróbálni!

További info: www.egressy.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában