Helyi közélet

2012.01.19. 12:47

Jegyzet: A kis doktor

<em>Természetesen azonnal jól időzített ellenzéki sajtótámadást vizionált és bulvárkacsát emlegetett a szóvivő, mellyel nem érdemes foglalkozni. Aztán, hogy nem csitult az impulzus a köztársasági elnök kénytelen volt másodszor is megvédeni doktori disszertációját</em>. <strong>Pap Gyula jegyzete.</strong>

Természetesen azonnal jól időzített ellenzéki sajtótámadást vizionált és bulvárkacsát emlegetett a szóvivő, mellyel nem érdemes foglalkozni. Aztán, hogy nem csitult az impulzus a köztársasági elnök kénytelen volt másodszor is megvédeni doktori disszertációját. Pap Gyula jegyzete. Ha tényleg engedünk a feltételezésnek és valami időzített bombáról volt szó - hiszen nem tegnap készült a dolgozat - annyit elértek vele, hogy bizottság vizsgálja a legalábbis erkölcsi értelemben súlyos plágiumvádat. Azt pedig, hogy mennyire hasította át az ingerküszöböt, mit „vett le” belőle az egyszerű civil a felháborodott piaci megjegyzés jellemzi legjobban: „... és ezzel még gyógyítani akart! ” Lehet haszna a vizsgálódásnak persze, megtudhatjuk tényleg találkozott-e a szerző a „forrásmunka” bolgár tulajdonosával, mi is szerepel abban a bizonyos „önrészben”, sőt ad abszurdum még arra is fény derülhet a dolgozatok átvizsgálásakor, hogy egykor a sok egyébként elfoglalt hivatalosság, különösen vagy kevésbé fontos ember, „tótumfaktum” milyen módszerekkel szerezte ilyen-olyan képesítését.

Azért ne szárnyaljon annyira a képzeletünk, elégedjünk meg azzal, ha tisztázzák az elnököt - vagy kiderül az igazság - és így az előremutató tartalomra minél többen felfigyelnek.

- Pap Gyula - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában