Helyi közélet

2012.01.26. 09:13

Havazás: Késnek a buszok, de mindenhol járnak

Miskolc - Bár Miskolc és megye útjai csúszósak, havasak, sok helyen jegesek, ez a menetrendszeri járatokban nem okozott kimaradást.

Miskolc - Bár Miskolc és megye útjai csúszósak, havasak, sok helyen jegesek, ez a menetrendszeri járatokban nem okozott kimaradást. Braun Csabától, az MVK Zrt. marketingosztályának vezetőjétől megtudtuk, reggeltől kisebb fennakadások vannak csak a buszközlekedésben. Van, ahol 3-4, a meredekebb útvonalakon 8-10 perces késére kell számítani. A tapolcai végállomásnál baleset történt reggel (személyautók csúsztak egy MVK-buszba), ezért egy órán keresztül a Tapolca előtti nagy parkolóban fordultak meg a buszok, de már helyre állt a rend.

Érdeklődtünk a Borsod Volánnál is. Itt Ujj Zsuzsa szóvivőtől megtudtuk, a megye minden útvonalán közlekednek a Volán-járatok. A csúszós utak miatt lassabb ugyan a közlekedés, főleg Miskolc elővárosi részeiben, de nagy fennakadás sehol nincs.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában