Helyi közélet

2012.01.08. 18:07

Érdemes szomszédolni

Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója játékot.

Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója játékot.Lapunk, az Észak-Magyarország olvasói és a www.boon.hu  internetes portál látogatói dönthetnek arról, hogy kik legyenek a 2011-es esztendő legjobb megyebeli sportolói, csapatai, edzője – kétfordulós szavazás útján. A játékot hét kategóriában hirdettük meg: a felnőtteknél a legjobb férfi, női sportolókra és csapatra, utánpótlásvonalon szintén a nemek legjobbjaira (leány, fiú) valamint csapatra lehet szavazni, illetve a legjobb edzőt is keressük.

Játékunk során, amolyan kezdő lépésként szerkesztőségünk valamennyi kategóriában hat-hat sportolót, csapatot, szakembert jelölt arra a listára, amelyre első körben szavazni lehet. De nem csak rájuk, a szerkesztőségünk által jelölt kategóriánkénti hatokra, ugyanis január 2-án, hétfőn 12 óráig bárkinek lehetősége volt arra, hogy további jelölteket állítson e-mailben, levélben, vagy sms-ben.

A játék menete

A jelöltek január 3-án egy szavazólistára kerültek fel, és ettől a naptól egy héten át lehet voksolni az első körben, amelynek a tétje az, hogy a mezőny mind a hét kategóriában hat-hat versenyzőre (egyéni sportolóra, csapatra, illetve edzőre) szűkül. Ez egyben azt is jelenti, hogy 2011. január 10-én (kedden) 12 órakor zárul az elődöntő, és azok, akik ekkor a kategóriák első hat helyén állnak, bejutnak a döntőbe. A voksolás második körére, amelynek végén ismertté válik a győztes személye, január 11-e és 18-a között (déltől, délig) kerül sor. Ebben a fordulóban az állva maradottak tiszta lappal indulnak, ugyanis az elődöntőben kapott voksokat nem vesszük figyelembe a döntőben, és az egyes kategóriákban az lesz a győztes, aki a legtöbb szavazatot kapja a már említett egy hét alatt.

Szavazni háromféleképpen lehet: a lapunkból kivágott játékszelvény szerkesztőségünkbe eljuttatásával (3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.), sms-ben (20/96-44-444) vagy a Borsod Online internetes portálon (www.boon.hu).

Ötletadó

Nem csak az idén, hanem tavaly is volt ilyen szavazás, és akkor is a már említett háromféle módon (ÉM-játékszelvény, telefonos sms, Borsod Online-internet) lehetett voksolni. A hét kategória közül többen is az döntötte el a végső sorrendet (például a felnőtt csapatok versenyében, az utánpótlás lányoknál és az utánpótlás fiúknál), hogy nagy számú, az Észak-Magyarországból kivágott játékszelvényt gyűjtöttek össze az egyes jelöltek szimpatizánsai. Ebből kiindulva ötletként javasoljuk: érdemes nem csak a saját ÉM-példányból kivágott szelvényeket beküldeni, hanem elkérni a már kiolvasott újságokat a szomszédoktól, ismerősöktől és azokból kivágott szelvényeket is eljuttatni szerkesztőségünkbe. Mert minden szavazat számít, és lehet, hogy éppen az fog dönteni, amit a szomszédtól kértünk el.

Díjátadó

Az egyes kategóriák legjobbjait meghívjuk majd az Év sportolója díjátadónkra, ahol a közönségszavazatok alapján a legjobbnak bizonyulókat is díjazzuk – azokkal együtt, akik a lapunk által felkért zsűri voksai alapján a legjobbaknak bizonyulnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában