Helyi közélet

2012.01.18. 13:15

A Ganz Skoda gyárthatja Miskolcnak a villamosokat?

Miskolc - Elutasította az AnsaldoBreda jogorvoslati kérelmét is a Közbeszerzési Döntőbizottság a miskolci villamostender ügyében.

Miskolc - Elutasította az AnsaldoBreda jogorvoslati kérelmét is a Közbeszerzési Döntőbizottság a miskolci villamostender ügyében. Az erről hozott határozat szerdán délelőtt került ki a KDB honlapjára. Hogy pontosan hogyan kell értelmezni a döntést, és hogy milyen további lépések várhatók az ügyben, azt megkérdeztük az MVK Zrt.-től, várjuk a választ. A legvalószínűbb az, hogy ezzel a döntéssel a Ganz Skodáé a jog, hogy legyártsa Miskolc számára a 31 villamost.

A Skoda nyerte ugyanis a közbeszerzési eljárást, amelyet az új villamosok beszerzésére írt ki a város és közlekedési vállalata, az MVK Zrt. A döntés ellen azonban jogorvoslati kérelmet nyújtott be két vesztes cég, a spanyol CAF és az olasz AnsaldoBreda. Az előbbi kérelmét már korábban elutasította a döntőbizottság, most az Ansaldoét is.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában