Helyi közélet

2011.12.07. 15:49

Új edzőpályák Diósgyőrben: Mikulás utáni helyzetkép

Miskolc - Mint arról már több alkalommal is beszámoltunk, december közepére egy füves és egy műfüves pályával - öltözőkkel és konditeremmel - gazdagodik a Diósgyőri sportliget, a DVTK, ugyanakkor felújítják a meglévő füves és műfüves edzőpályát is.

Miskolc - Mint arról már több alkalommal is beszámoltunk, december közepére egy füves és egy műfüves pályával - öltözőkkel és konditeremmel - gazdagodik a Diósgyőri sportliget, a DVTK, ugyanakkor felújítják a meglévő füves és műfüves edzőpályát is.Aki a futball holt szezonban az Andrássy út felé veszi az irányt ezekben a napokban, találhat látnivalót a DVTK Stadion mögötti területen. Gőzerővel zajlanak ugyanis az diósgyőri edzőpályák építésének munkálatai. A területet profin körbekerítették, ugyanakkor jól látszanak már az egyik új pálya világítótesteinek oszlopai is.

A tervek szerint a jövő hétre, de legalábbis Karácsonyig biztosan átadják a kivitelezők a DVTK-nak a beruházást, amely túlzás nélkül állítható, hogy európai színvonalú lesz. 

Diósgyőri helyzetkép Mikulás után!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában