Helyi közélet

2011.12.21. 15:21

Miskolcon az X-faktor döntősei

December 18-án utolsó alkalommal léptek a világot jelentő deszkákra az X-Faktor kiváló versenyzői. Lezárult ugyanis a népszerű tehetségkutató műsor következő szériája.

December 18-án utolsó alkalommal léptek a világot jelentő deszkákra az X-Faktor kiváló versenyzői. Lezárult ugyanis a népszerű tehetségkutató műsor következő szériája.A döntősök már most is a legnépszerűbb énekesek között vannak, de pályájuk még csak most kezd felfelé ívelni. Újabb kimagasló zenei tehetségekkel bővül a magyar zenei paletta. Kocsis Tibor hatalmas küzdelemben megnyerte az X-faktor döntőjét. A fináléban Muri Enikővel versengtek az értékes nyereményekért és hírnévért. A döntősök közös produkciójuk után egyenként is megmutatták tudásukat és bizonyították rátermettségüket. Végül eldőlt – a 2011-es év hangja: KOCSIS TIBOR.

A hatalmas finálé rendkívüli zenei élményt jelentett még televízión keresztül is, de ahogy a tavalyi évben, így idén is országos turné keretein belül viszik el az igazi X-Faktor élményt emberek ezreihez az előadók! 2011. december 29-én Miskolc lesz ennek egyik állomása! A miskolci Generali Aréna és Sportcsarnok lelátóin minden jelenlevő testközelből láthatja a kereskedelmi csatornáról már jól ismert kedvenceit. KOCSIS Tibor, MURI Enikő, BARICZ Gergő, TARÁNY Tamás, KOVÁTS Vera, ROCKtenors, LIL. C. és az APOLLO 23 mind azért látogatnak el a vidéki nagyvárosba, hogy minden jelenlévőt elkápráztassanak színpadi előadásukkal. Közel két órás feledhetetlen show vár mindenkit, a döntő legjobb dalaival, igazi meglepetés produkciókkal, különleges duettekkel és egy életre szóló zenei élménnyel, amit semmilyen lemez vagy televíziós műsor nem tud visszaadni.

Az X-Faktor live tourral kapcsolatos legfrissebb eseményekről és tudnivalókról továbbra is az Észak hasábjain olvashat. A koncertre az elővételes jegyeket december 20-tól vásárolhatják meg a városban több helyszínen: a Generali Aréna és Sportcsarnok pénztáránál, a Miskolc Pláza I. emeletén a Woodoo Caféban, valamint az Észak előfizetők 10% kedvezménnyel az Észak-Magyarország szerkesztőségében. A jegyek csak korlátozott számbankerülnek értékesítésre.

December 29-én, csütörtökön este 19 órától tehát X-Faktor LIVE TOUR Miskolcon, hogy élőben is átélhesd a varázslatos élményt.


Játékunk nyertesei:

 • Ostyás Mária ([email protected])
 • Nagy Levente ([email protected])
 • Juhász Angéla ([email protected])
 • Bene Veronika ([email protected])
 • Török Barnabás ([email protected])
 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában