Helyi közélet

2011.12.25. 16:23

Mi történt december 24-én Borsod-Abaúj-Zemplénben?

Itt megnézheti, mi minden történt december 24-én, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Itt megnézheti, mi minden történt december 24-én, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Böngésszen az üres álláshelyek között, és találja meg az Önnek valót!

tovább »


Miskolc -  Az elmúlt évek tapasztalatai is azt igazolják, hogy a karácsonyi és újévi ünnepekre való készülődés, a növekvőbevásárló forgalom aktivizálja.a bűnözőket, zsebtolvajokat is.

tovább »


Hangács - Niki, 20 éves hangácsi lány már nagyon várta a Karácsonyt. A felvételeket meglepetésként küldi szüleinek, nagyszüleinek és Tominak. És ezzel Kíván Kellemes Ünnepeket minden kedves olvasónak!

tovább »


Miskolc - „Jellemzően az idén is inkább a szegényebbek adakoztak”

tovább »


Nézze meg három megye legszebbjeinek képeit és videóit!

tovább »


Itt megnézheti, mi minden történt szeptember 24-én, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

tovább »


Taktaharkány - A helyi őrsre érkezett bejelentés, hogy a kocsmában egy részeg vendég inzultálja a többieket, illetve a helyiségben tör, zúz.

tovább »


Miskolc - Krisztus világrajövetelének ünnepe előtt kérdeztük a Miskolci Galéria igazgatóját. Valójában elég evés Krisztust ábrázoló mű található a Miskolci Galériában - válaszolta érdeklődésünkre Bán András igazgató.

tovább »


Miskolc – Ilyenkor, karácsony táján egy kicsit mindenkinek nehezebb idebenn, ez egy „reccsenős” időszak – mesélte a rablás miatt négy éves börtönbüntetését a Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés- végrehajtási Intézetben töltő Bari Kálmán.

tovább »


Miskolc - "Úgy szeretni egymást, hogy nem az Én, hanem a Te válik fontossá - osztotta meg az Észak-Magyarországgal karácsonyi gondolatait Orosz Éva.

tovább »


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában