Helyi közélet

2011.12.17. 11:12

Mi történt december 16-án Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Itt megnézheti, mi minden történt december 16-án, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Itt megnézheti, mi minden történt december 16-án, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.Zsófi, a nap szépe

Miskolc - Zsófi 21 éves miskolci végzős diáklány a Miskolci Egyetemen. Ebben az évben sok szépségversenyen indult. A DVTK focicsapatának egyik VIP hostesse.  

A bankokat nem kérdeztem, de néhány „devizaproblémás” ismerős, mintha pislákoló fény sziluettjét vélte volna felfedezni annak a bizonyos alagútnak a végén. Pap Gyula jegyzete.  

Miskolc, 2011. december 16., péntek (MTI) - Hat házat rabolt ki rövid időn belül három felnőtt férfi és egy 14 évesnél alig idősebb fiú Mezőkeresztesen. Az elkövetőket a rendőrség őrizetbe vette - közölte a rendőrség az MTI-vel pénteken.

Szerencs - A B-A-Z. MRFK Kommunikációs Irodája 2011. december 15-én kiadott közleményében Rendőrségi felhívást tett közzé, melyben tudatta, hogy a Szerencsi Rendőrkapitányság közigazgatási, hatósági eljárás keretén belül vizsgálatot folytat A. Enikő 15 éves taktakenézi lakos eltűnése ügyében.

Mezőkeresztes - Mezőkeresztesen összesen hat házra tört rá és rabolt ki rövid időn belül az a három felnőtt- és egy fiatalkorú férfi, akit a napokban vett őrizetbe a rendőrség. A csoport legfiatalabbja alig múlt 14 éves és az általános iskola öt osztályát végezte el.

Miskolc - Díjemelésekről is döntött a miskolci testület csütörtökön.  

Miskolc - A lakosságszám csökkenése a legnagyobb ellenfele Borsod-Abaúj-Zemplénnek.  

Miskolc - Pénteken az átmeneti kevésbé felhős idő után nyugat felől ismét megvastagszik a felhőzet, és eleinte északon, majd egyre töbfelé kezdődik esőzés. Várhatóan az éjszakai órákban lesz a legintenzívebb a csapadékhullás, több helyen 10-30mm mennyiségű esőre van kilátás

Miskolc - Lilya Zilberstein világhírű zongoraművész Miskolcon játszott.  

Miskolc - Egyszemélyes demonstrációt tartott a B.-A.-Z. Megyei Bíróság épülete előtt Andrejkovics Endre, amerikai-magyar üzletember, amivel arra kívánta felhívni a figyelmet, hogy álláspontja szerint az ügyeiben eljáró bíróságok nem voltak pártatlanok.  

Miskolc - A Magyar Gyógyszerészi Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezeténél november 30-án tartották a területi tisztújító választásokat

Ózd - Az elektronikai cég ózdi telephelyén januártól új üzemcsarnokban indul meg a termelés

Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Szentpéteri kapuban pénteken délelőtt

Miskolc - Az ünnepek ideje alatt, 2011. december 23-től 2012. január 2-ig átmenetileg felfüggeszti a lejárt tartozás miatti gázszolgáltatás kikapcsolásokat a Tigáz Zrt. lakossági ügyfeleinél.  

Miskolc - „Az idei év történései alapján kijelenthető, hogy Miskolc a rendszerváltás óta az egyik legnehezebb évén lesz túl hamarosan, s mint tudjuk a jövő év célja sem más, mint – ahogy Orbán Viktor fogalmazott – a túlélés.” – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amit Szegedi Márton a Jobbik miskolci elnök-frakcióvezetője és Molnár Andrea, a Jobbik miskolci ifjúsági tagozatának vezetője tartott a Szinva-teraszon.  

Elkezdődött a Gokart Aréna Miskolc jótékonysági akciója a Miskolc Gyermek Egészségügyi Központ részére.

Budapest, 2011. december 16., péntek (MTI) - Január elsejétől 5-16,6 százalék között emelkednek egyes postai díjak egy nemzeti fejlesztési miniszteri rendelet értelmében - derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából.  

Miskolc - Buszt tesztelhetnek a miskolciak, a tesztüzem tapasztalatait hasznosítják majd a gyártók.  

Miskolc - Első körben 13, ám nyárig 38 százalékos tulajdont szerez egy svéd kábelgyártó csoport, az AMO Cable Group a miskolci székhelyű, a hétfői megállapodást megelőzően 100 százalékos magyar tulajdonban lévő FUX Zrt.-ben. Mint azt dr. Barkóczi István, a FUX vezérigazgatója pénteken bejelentette: a partnerség új piacokat és a termékpaletta bővítését hozza a miskolci vállalkozás számára.  

Mezőkeresztes - Összesen hat alkalommal tört rá saját otthonában idős emberekre egy négytagú mezőkeresztesi rablóbanda.  

Miskolc -  2012. január elsején szigorodik a nemdohányzók védelméről szóló törvény, így jövőre tilos rágyújtani a közforgalmú vasúti szolgáltatás nyújtására szolgáló létesítményekben és területeken, azaz a pályaudvarokon, a vasútállomásokon, megállóhelyeken és azok peronjain valamint  az összes személyszállító vonat fedélzetén.  

Miskolc - Magyarországon, sőt, mondhatni Európában egyedülálló, úgynevezett Pill Pick® automatizált kórházi gyógyszerelosztási rendszert adtak át pénteken a Megyei Kórház Intézeti Gyógyszertárában.  

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Dísztermében tartotta pénteken díjátadó ünnepségét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Diáksport Tanács. Az ünnepi ülésen a 24. alkalommal ismerték el a megyében élenjáró diáksportolókat, testnevelőket, edzőket, oktatási intézményeket és a diáksportot kitartóan támogatók munkáját

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - A megye rendőrsége ismét csatlakozott az országos és európai szintű akcióhoz, és két napon át – pénteken és szombaton – fokozott közúti ellenőrzéseket hajt végre a megye közútjain.  

Miskolc - Megalakulhat az a tervezői team, amely elkezdheti a szakmai munkát.  

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a Szentpéteri kapuban pénteken délután.  

Borsod-Abaúj-Zemplén - Az államtitkár a találgatást hangulatkeltésnek, a felmondóleveleket taktikai eszköznek tartja.  

Miskolc - Sok érdeklődőt vonzott a sportnap és az egészségtábor és nagy siker volt a decemberi Mikulás futás.  

Szalonna - A Szalonnai Sport és Közösségfejlesztő Egyesület a TÁMOP által támogatott „Baba-Ház” Családintegrációs Szolgáltatás című projektje keretében pénteken délután rendezte meg karácsonyi ünnepségét, ahol a szalonnai tanoda diákjai ünnepi műsorral kedveskednek a meghívottaknak, majd csoportos foglalkozás, beszélgetés, állófogadás, tombola színesítette a közös ünneplést.  

A Miskolc Városi Szabadidőközpont: költségvetési szervből nonprofit kft.  

Miskolc - Pénteken tartottuk karácsonyi rajzpályázatunk díjkiosztó ünnepségét.  

Borsod-Abaúj-Zemplén - A régió legkorszerűbb kórháza, sürgősségi központja lesz, ha elkészül, remélhetőleg 2013 tavaszára.   

Miskolc – Többéves hagyomány szerint idén is bensőséges adventi ünnepet tartott a Szimbiózis Alapítvány.

Miskolc – Karácsonyi hangversennyel zárta az évet péntek délután a Fazekas Utcai Általános Iskola.

Miskolc - Sok érdeklődőt vonzott a sportnap és az egészségtábor és nagy siker volt a decemberi Mikulás futás.  

A Miskolc Városi Szabadidőközpont: költségvetési szervből nonprofit kft.  

Miskolc – Ezen a hétvégén is szombaton és vasárnap este veheti igénybe a nagyközönség a jégcsarnok szolgáltatásait közönségkori kapcsán, míg a 2-es pálya a szokatlanul enyhe időjárás miatt jelen pillanatban nem üzemel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában