Helyi közélet

2011.12.11. 18:37

Készülődés Krisztus születésének ünnepére

Ózd - Turiné Orosz Margit önkormányzati képviselő asszony,civil tanácsnok védnökségével "Civil Karácsony" elnevezéssel tartottak nagy érdeklődéssel kisért szines,tartalmas rendezvényt a Városház téren.

Ózd - Turiné Orosz Margit önkormányzati képviselő asszony,civil tanácsnok védnökségével "Civil Karácsony" elnevezéssel tartottak nagy érdeklődéssel kisért szines,tartalmas rendezvényt a Városház téren.Az egybegyültek elsőként Ríz Gábor országgyűlési képviselő a B.-A.-Z. Megyei Közgyűlés alelnökének és Fürjes Pál a város polgármesterének ünnepi köszöntőjét hallgatták meg,majd pedig Orosz István görög katolikus parókus atya adventi gondolatait osztotta meg a jelenlevőkkel. Ezt követően gyerekek,amatőr és civil csoportok léptek a szabadtéri színpadra az alkalomhoz illő előadásukkal,műsorukkal.

A szellemi táplálékok mellé bárki fogyaszthatott forralt bort,teát,fahéjas sült almát továbbá mandarint vagy narancsot. Külön is említést érdemel az úgynevezett élő betlehem sátra, amely nagyban emelte az advent hangulatát,ünnepélyességét.

Kerékgyártó Mihály

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában