Helyi közélet

2011.12.03. 21:15

Fegyverhasználatban is az élen a miskolciak

Kecskemét, Miskolc - Az év utolsó pontszerző versenye a rendőrségi sportbajnokságban a Kecskeméten megrendezett Szolgálati Pisztoly Bajnokság volt.

Kecskemét, Miskolc - Az év utolsó pontszerző versenye a rendőrségi sportbajnokságban a Kecskeméten megrendezett Szolgálati Pisztoly Bajnokság volt.

A sportrendezvényre 22 rendőri szerv nevezett teljes csapatlétszámmal, ami 22 női és 66 férfi versenyzőt jelentett. A megmérettetést vállalók gyakorló ruhás, szolgálati öltözetű és civil ruhás kategóriában 4 feladat teljesítésével döntötték el, hogy ki a legjobb lövő. A szerveket képviselő 4 versenyzőnek még egy közösen végrehajtott csapatfeladat teljesítésével is bizonyítani kellett rátermettségét. A kellemes időben megrendezett érdekesen, ötletesen összeállított, színvonalas versenyen sokszor tizedmásodpercek döntötték el a dobogós helyezéseket.

A női mezőnyben Bókkon Mária szép, kiegyensúlyozott versenyzéssel egyéni 3. helyezést ért el, de a csapatfeladat teljesítése során is sikerült a dobogó 3. fokára felkerülni.

A rangos viadalon megyénket képviselő, 3. helyezést elért csapat tagjai (balról): Szűcs István, Tamás Attila, Bókkon Mária, Lukács Ferenc (valamennyien az MRFK állományából).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában