Helyi közélet

2011.12.01. 11:06

Csalót keres a rendőrség

Miskolc - A Miskolc Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Miskolc - A Miskolc Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen elkövető több idős személyt ejtett szándékosan tévedésbe, akiknek ezáltal 25-70.000- Ft közötti kárt okozott. A rendelkezésre álló adatok szerint 2011. november hónapban, ismeretlen elkövető Miskolc több pontján, magát csomagküldő szolgálat alkalmazottjának kiadva idős személyeket kért meg az általa kivitt csomag átvételére, kifizetésére. Kérését azzal indokolta, hogy a csomagok címzettjeit nem találta otthon. A címzettek minden esetben az idős személyekkel egy lépcsőházban lakó szomszédok voltak, akiknek a csomagok érkezéséről nem volt tudomásuk.

Az elkövető személyleírása:

Kb. 180-190 cm magas, 20-30 év közötti férfi, , fehér bőrű, kék szemű, halk beszédű, vékony alkatú, öltözete: zöldes-kék kabát és zöld baseball sapkát viselt.

A Rendőrség kéri azon személyek jelentkezését, akik a fenti elkövetési módszernek szintén áldozatul estek, illetve az ismeretlen elkövető kilétével kapcsolatban információval tudnak szolgálni. Bejelentés tehető a Miskolci Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Osztályán a 46/514-511/25-30-as telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail címen.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában