Helyi közélet

2011.12.31. 18:23

Borúsan kezdődik az új év

Az év első napjának időjárását egy melegfront határozza meg. Fokozatosan megvastagszik a felhőzet, és kisebb csapadékra is készülhetünk.

Az év első napjának időjárását egy melegfront határozza meg. Fokozatosan megvastagszik a felhőzet, és kisebb csapadékra is készülhetünk.

Vasárnap nyugat felől mindenhol beborul az ég. Tartósan párás lesz a levegő, reggel és éjszaka foltokban sűrű ködfoltok alakulnak ki. Főleg a nap második felében fordulhat elő jelentéktelen hószállingózás, havas eső, szitálás, néhol átmenetileg ónos csapadék is hullhat. Gyenge lesz a délnyugati szél. A hőmérséklet reggelre -5 és -3 fok közé csökken, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +2 fok között alakul.

A következő napok időjárása (hétfőtől szombatig):

Hétfőn többnyire erősen felhős, párás idő lesz, de kevés napsütésre is van esély. Kedden és szerdán általában borult lesz az ég, többfelé valószínű kisebb eső, havas eső. Csütörtökön eleinte még lehet kevés napsütés, majd megnövekszik a felhőzet. Pénteken hidegfront érkezik, havazással, hózáporokkal. Szombaton a megerősödő északi szélben, több-kevesebb napsütés is ígérkezik. A nappali felmelegedés szerdától gyengül.

Bujdosó Bence

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában