Helyi közélet

2011.12.13. 17:39

A Bolyki Soul&Gospel Miskolcon

Miskolc - December 17-én érkezik Miskolcra a Bolyki Soul&Gospel Kórus, országos adventi turnéja egyik állomásaként. A felcsendülő dalok között megtaláljuk az ismert karácsonyi dallamokat, de vadonatúj, saját szerzemények is elhangoznak majd.

Miskolc - December 17-én érkezik Miskolcra a Bolyki Soul&Gospel Kórus, országos adventi turnéja egyik állomásaként. A felcsendülő dalok között megtaláljuk az ismert karácsonyi dallamokat, de vadonatúj, saját szerzemények is elhangoznak majd.A 2011-ben Bolyki Balázs által alapított Bolyki Soul&Gospel Kórus az adventi időszakban országos turnéra indul. Az ország nagyvárosaiban, többek között Miskolcon, Kecskeméten és Győrben is ad koncerteket a közel 60 énekest számláló kórus. A felcsendülő dalok között megtaláljuk az ismert karácsonyi dallamokat, de vadonatúj saját szerzemények is elhangzanak majd. A kórust december 17-én délután 5 órától láthatjuk és hallhatjuk az Avasi református templomban.

ÉM-HE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában