Helyi közélet

2011.11.27. 10:42

Mi történt november 26-án Borsod-Abaúj-Zemplénben?

Itt megnézheti, mi minden történt október 26-án, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Itt megnézheti, mi minden történt október 26-án, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

13 órája | Csütörtökön délután a diósgyőri stadionnal szemközti lakótelepen és vendéglátóhelyeken jártunk.  


Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon az Avason pénteken későn este.  


12 órája | Nézze meg, milyen eredmények születtek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében zajló bajnokságokban!  


Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az aktuális bűnügyi problémákra fókuszálva 


Borsod-Abaúj-Zemplén - A délután folyamán is borongós, foltokban ködös, szélcsendes marad az idő. Éjszaka számottevő változás nem történik az időjárásban. Szitálás, ónos szitálás, illetve hószállingózás előfordulhat.

tovább »


Vilmány - „Szeretnék egy kisbabát, olyat, amelyik sírni és nevetni is tud. Meg valami olyasmit, amit én is a fa alá tehetnék a húgomnak, a nővéremnek és anyukáméknak” - osztotta meg velünk karácsonyi vágyát Batyi Henriett.

tovább »


Miskolcon járt Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, az általa életre hívott politikai formáció, a Demokratikus Koalíció  tagtoborzó gyűlésén. 

tovább »


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg, milyen adventi programok várják Önt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, és válogasson közülük kedvére!

tovább »


Miskolc, 2011. november 26., szombat, (MTI) - A tájékoztatási küszöbérték alá esett a szálló por koncentrációja a légszennyezettséget mérő országos hálózat adatai szerint Miskolcon, ezért megszüntették a szmogriadót a városban - közölte a polgármesteri hivatal szombaton az MTI-vel.

tovább »


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Böngésszen az üres álláshelyek között, és találja meg az Önnek valót!

tovább »


19 órája | Miskolc - Mivel a Diósgyőr - Ferencváros NB I-es labdarúgómérkőzés 


Miskolc - Ágica 18 éves végzős miskolci diáklány. Mottója: „Az életed úgy szép, ha nevetve és boldogan látod a körülötted lévő világot”. A felvételeket szerelmének és keresztanyujának küldi, akinek nagyon sokat köszönhet.

tovább »


Miskolc - Hagyományosan - immár hatodik alkalommal - gyűltek össze a kisebb-nagyobb gyerekek a miskolci Nyilas Misi Házban szombaton délután.

tovább »


Borsod-Abaúj-Zemplén megye – Nézze meg, hogy hol mérik a gépjárművek 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában