Helyi közélet

2011.11.20. 18:46

Küldjön hírt: Állatbarátok segítsetek!

"Egy nagyon barátságos, fiatal fiú kutyus vagyok. Számomra ismeretlen okok miatt az utcára kerültem. Egy sajnálatos balesetben, a két első lábam eltörött. " - egy balszerencsés kutyus keres gazdit.

"Egy nagyon barátságos, fiatal fiú kutyus vagyok. Számomra ismeretlen okok miatt az utcára kerültem. Egy sajnálatos balesetben, a két első lábam eltörött. " - egy balszerencsés kutyus keres gazdit. Egy sajnálatos balesetben, a két első lábam eltörött. Ha nagyon szükséges helyet változtatnom, a két hátsó lábamat használom. Néhány jó szándékú ember, kb. egy hónapja élelemmel lát el, az utóbbi napokban fekhelyről is gondoskodtak. Egy buszmegállóban lakom. Akik azt a felhívást közzé teszik, azért nem tudnak befogadni, mert nekik is van egy fiú kutyájuk. Az állatmenhely sem ígér sok jót a számomra, mert ha a lábam nem megmenthető, örökre elaltatnak. Várom azok jelentkezését, akik a nagyobb hideg beállta előtt segíteni tudnának, és otthont nyújtanának számomra.

Elérhetőség: 0670-387-34-09

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában