Helyi közélet

2011.10.26. 14:01

Zöld Nyíl: Elutasították a Solaris kérelmét

Miskolc - Elutasította a Solaris járműgyártó cég jogorvoslati kérelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság a miskolci villamosbeszerzés ügyében, a döntés szerda délelőtt került fel a KDB honlapjára.

Miskolc - Elutasította a Solaris járműgyártó cég jogorvoslati kérelmét a Közbeszerzési Döntőbizottság a miskolci villamosbeszerzés ügyében, a döntés szerda délelőtt került fel a KDB honlapjára. Három villamosgyártó cég fellebbezett az önkormányzat és az MVK Zrt. döntése ellen a közbeszerzési eljárás eredményhirdetése után, mindhárom ügyet tárgyalta már a KDB, tegnap a Ganz Skodával kapcsolatos döntést hozták nyilvánosságra, ma a Solarisét. A Ganz Skoda ügyében a Közbeszerzési Döntőbizottság másképp döntött: megsemmisítette az önkormányzat korábbi döntését, miszerint az AnsaldoBreda nevű olasz cég lenne a „befutó”, azaz ők szállíthatnák a villamosokat a megyeszékhely frissen felújított síneire.

A harmadik járműgyártó cég, a CAF ügyében november elejére ígérte a döntést a KDB.

Hogy az eddig megszületett két döntés mit jelent, arra hamarosan visszatérünk.


Miskolc, Budapest - Megsemmisíti a miskolci önkormányzat villamosok beszerzésére hozott döntését a Közbeszerzési Döntőbizottság (KDB): ez olvasható a bizottság honlapján.

Miskolc – November 4-én derülhet ki, lesz-e új villamosa Miskolcnak.

Miskolc – Három járműgyártó cég támadta meg a villamostender eredményét, kettőt már tárgyalt a KDB.

Budapest, Miskolc – Megtárgyalta a Közbeszerzési Döntőbizottság a Solaris és a Ganz-Skoda járműgyártó cégek által benyújtott jogorvoslati kérelmeket. A két tárgyalásra szerdán és csütörtökön került sor Budapesten.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában