Helyi közélet

2011.10.02. 19:04

Volt barátnőjére támadt

Miskolc - Meghalt a kórházban vasárnap az a férfi, akit a rendőrök tűzharcban sebesítettek meg szombaton.

Miskolc - Meghalt a kórházban vasárnap az a férfi, akit a rendőrök tűzharcban sebesítettek meg szombaton.A 42 éves férfi nyíllal lőtte fejbe volt élettársát szombaton délután Miskolcon. A rendőröket egy polgárőr értesítette, miután elmondása szerint az elkövető rá is fegyvert fogott, amikor segíteni próbált a nőnek.

A nőt megsebesítő férfi a rendőrökre is rálőtt (úgy tudni: gázfegyverrel), ekkor ártalmatlanították, s eközben sebesült meg életveszélyesen. A rendőrség vasárnap úgy tájékoztatott: a 37 éves nő állapota súlyos, nem életveszélyes. Az elkövetőt a kórházban rendőri felügyelet alatt tartották, őrizetbe vették. Vasárnap előbb azt az információt kaptuk, hogy életveszélyes az állapota, lapzártánk idején kaptuk a hírt, hogy meghalt.

A szombati lövöldözés után olyan hírek is szárnyra kaptak, hogy a férfi fegyveres testületnél szolgált – ezt a rendőrség határozottan cáfolta. A házban, ahol a tragédia történt, a lakók arról beszéltek munkatársunknak: igazából nem ismerték a férfit. Hiába lakott ott évek óta, soha nem beszélt velük, és a barátnőjét is talán háromszor ha látták nála.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában