Helyi közélet

2011.10.20. 12:12

Rendőrségi felhívás közlekedési baleset ügyében

Miskolc - Miskolc belterületén 2011. október 18-án, kb. 18.45 órakor a Klapka Gy. úton az Avasi kilátó irányába vezette segédmotor-kerékpárját egy 56 éves helyi férfi. Haladása során a Klapka, a Leszich és a Pattantyús utca kereszteződésében, nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a jármű sebességét, melynek következtében a motorral a poros úton megcsúszott és elesett.

Miskolc - Miskolc belterületén 2011. október 18-án, kb. 18.45 órakor a Klapka Gy. úton az Avasi kilátó irányába vezette segédmotor-kerékpárját egy 56 éves helyi férfi. Haladása során a Klapka, a Leszich és a Pattantyús utca kereszteződésében, nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg a jármű sebességét, melynek következtében a motorral a poros úton megcsúszott és elesett. A baleset következtében a férfi 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A vizsgálat során a rendőrség megállapította, hogy a férfi a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, vezetői engedélyét nem tartotta magánál, illetve a jármű nem rendelkezett hatósági jelzéssel.

A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri a lakosság segítségét a baleset körülményeinek tisztázása érdekében. A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták, vagy látni vélték a balesetet és az ügyben érdemleges információval tudnak szolgálni, továbbá annak a kerékpárosnak a jelentkezését is, aki a balesetben megsérült férfit az úttestről a gyalogos járdára segítette.

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán telefonon, munkaidőben: a 46/514-528 közvetlenül hívható, vagy 46/514-511, 25-28 melléken, illetve munkaidőn kívül az ingyenesen hívható 107-es telefonszámon.


Miskolc - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt Miskolcon a Klapka György utcán kedden este.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában