Helyi közélet

2011.10.30. 13:17

Mi történt október 29-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Itt megnézheti, mi minden történt október 29-én, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Itt megnézheti, mi minden történt október 29-én, szombaton Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

20 órája | Hazai pályán, a fanatikus diósgyőri szurkolótábor előtt megállíthatatlan a Diósgyőri VTK. Ezúttal a Haladás bánta a diósgyőri kirándulást. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja a szombathelyiek ellen?


Taktaharkány - Orsi 22 éves taktaharkányi lánynak eddig az egész életét végig kísérte a zene, hiszen jelenleg is egy zenekarban játszik hegedűsként. Nagyon szereti az állatokat főleg a kutyákat. Helyszín: Borsod Autó kft.


Most „visszakapjuk” azt az órát, amit a nyári időszámítás elvett: szombatról vasárnapra virradóra 3 órakor 2 órára állítjuk vissza az órákat. Kezdődik a téli időszámítás, biztos jeleként annak, hogy közeleg a tél...


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Böngésszen az üres álláshelyek között, és válassza ki az Önnek való munkát!


Borsod-Abaúj-Zemplén  - Délután is zömmel napos idő várható, de átmeneti felhősödések elõfordulnak. Éjszaka több lesz a felhő, fagypont köré csökken a hőmérséklet. Vasárnap, hétfőn reggel párásság és ködfoltok várhatók.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Rendhagyó megoldást talált az uzsora elleni fellépésre Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a rendőrség.


Ukrajna felett található annak az anticiklonnak a középpontja, amelynek peremén az átlagosnál enyhébb, többnyire száraz levegő érkezik fölénk.


Miskolc - A halottak napi hosszú hétvége idejére a miskolci közlekedési vállalat meghosszabbította a hétvégi családi jegy érvényességét. Így ez a fajta jegy október 29-én, szombaton 0 órától november 1-jén, kedden 24 óráig érvényes.


A labdarúgó NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában megyei rangadót rendeztek szombaton melyen hazai siker született.


A labdarúgó NB III Mátra csoportjának 11. fordulójában két megyei csapatunk meccselt szombaton.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában