Helyi közélet

2011.10.29. 11:30

Mi történt október 28-án Borsod-Abaúj-Zemplénben?

Itt megnézheti, mi minden történt október 28-án, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Itt megnézheti, mi minden történt október 28-án, pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Taktaharkány - Vivi 20 éves taktaharkányi egyetemista. "Nem egy lány, aki csajos, hanem egy csaj, aki vagány". Mindig is a férfias "játékokat" szerette, hiszen az autók és a motorok a mindene.   

Budapest, Miskolc - A miskolci hőszolgáltatást nem fenyegeti veszély az új árszabályozás miatt.  

Mennyit bír a szív, hogy még fér belé, és nem adja fel, sokadjára sem? Tényleg a szívben lakik az érzés? - Bujdos Attila jegyzete.  

Miskolc, Diósgyőr - Kérdéseket tettünk fel Borsos Attila vezérigazgatónak és Erdős Tamásnak, a kivitelező cég területi igazgatójának.  

Miskolc – Mindenszentek és halottak napja közeledtén a B.-A.-Z. Megyei Kórház is megemlékezett elhunyt dolgozóiról, az „Isteni Irgalmasság” Ökumenikus Kápolnánál kialakított emlékhelyen, pénteken.       

Szendrőlád, Taktakenéz - Taktakenézben elkeserítőek találják a helyzetet, Szendrőlád nem kommentál.  

A halottak napi hosszú hétvége idejére az MVK Zrt. meghosszabbította a hétvégi családi jegy érvényességét. Így az ünnepi hétvégén, ez a fajta jegy 2011. október 29-én, szombaton 0 órától 2011. november 1-jén, kedden 24 óráig érvényes.  

Miskolc - Az esedékességig nem rendezett adófizetési kötelezettség esetén, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a hátralékos adózókkal szemben rövid időn belül megindítja a végrehajtási eljárást. Ha a késedelemben lévő magánszemély rendszeres jövedelemmel, egyéb járandósággal (munkabér, illetmény, munkadíj, egyéb díjazás, juttatás, nyugdíj) rendelkezik, az adóhatóság az adótartozást elsősorban ennek a letiltása útján szedi be.  

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon a Búza térnél pénteken délelőtt.  

Miskolc - Megérkezett az első bankjegybrikett-szállítmány a Miskolci Autisták Alapítványához.  

Miskolc - Egy korábbi baleset történéseit elevenítették fel ismét péntek reggel 10 órától a Vörösmarthy utcán Miskolcon.  

Miskolc - Az Észak-Magyarország is csatlakozott: székházunkba várjuk a tisztítószereket, tartós élelmiszereket.  

Miskolc - Több tízmilló forintos beruházással és két cég összefogásával indult últjára Miskolc új kereskedelmi rádiója a Rádió M.   

Miskolc - Az őszi szünet előtti utolsó nap megtörtént az új diákok „beavatása”, azaz a kopaszavató a Herman Ottó Gimnáziumban.   

Ózd - Sri Chinmoy zenéje csendült fel a szerző születésének nyolcvanadik évfordulója tiszteletére az ózdi Civilház színháztermében a "Tanítvány együttesek" előadásában.  

Miskolc - Az I. Miskolci Építőipari Kiállítás és Üzletember Találkozó keretében kétnapos kiállítás nyílt a Miskolci Egyetem Körcsarnokában pénteken, 15 szlolvák és 35 magyar kiállító részvételével.   

Miskolc, 2011. október 28., péntek (MTI) - Új rádió szól Miskolcon és a város 30-50 kilométeres körzetében, a RádióM adása a 101,6 MHz-es frekvencián hallható - közölte Tóth-Szántay József, a RádióM Kft. ügyvezetője pénteken sajtótájékoztatón, a borsodi megyeszékhelyen.  

Miskolc, 2011. október 28., péntek (MTI) - Harmincmilliárd forint értékű, forgalomból kivont papírpénzből készült az a 4 tonnányi brikett, amelyet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pályázatán nyert el és pénteken kapott meg a Miskolci Autista Alapítvány.  

Miskolc - Miskolcon és környékén már fogható az új rádióadó, a RádióM

Miskolc - Zöld Nyíl: hamarosan átadják a gimnázium és a diósgyőri volt végállomás közti szakaszt.  

Szikszó - Nyugdíjasoknak osztott élelmiszercsomagokat október 27. és 28-án Szikszó Önkormányzata.  

Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - A berentei és a tiszapalkonyai után veszélyben az AES harmadik, tiszaújvárosi erőműve is?  

Tolcsva, Sárazsadány, 2011. október 28., péntek (MTI) - Öten megsérültek, amikor összeütközött négy személyautó péntek délután a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsva és Sárazsadány között - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.  

Kazincbarcika – Új külsőt kap a város egyik legrégebbi szolgáltatóháza, mely a Pollack Mihály úton található.  

Miskolc - A miskolci Zrínyi Ilona Gimnáziumban pénteken ismét megrendezték a Szakmák Napját.    

Miskolc - Nádassy József Olvasónk küldte ezeket a felvételeket, melyeket péntek délután készített Miskolcon.  

Miskolc - Mikor történhet meg az újabb eredményhirdetés, mikorra várható a szerződés megkötése: később válaszol az MVK.  

Miskolc – Feledy Gyula, a tavaly elhunyt Kossuth-díjas miskolci festőművész emlékkiállítása nyílt meg pénteken az Avasi Gimnáziumban. A megnyitó után az iskola színháztermében Reményi János karnagy tiszteletére rendeztek emlékhangversenyt.

Sajópálfala – Csütörtök délután Sajópálfalán szivárvány volt látható az égen – írta Olvasónk.

Miskolc - Anyagi káros közlekedési baleset történt Miskolcon az Andrássy úton pénteken kora este.  

A Magyar Labdarúgó Szövetség B.-A.-Z. megyei Igazgatóság fegyelmi bizottságának döntései.  

A férfi röplabda NB I 8. fordulójában szombaton 17.30-tól a Vegyész RC a Dági KSE-t fogadja

 A női röplabda Magyar Kupában megkezdi szereplését az Albrecht-MVSC-MISI.  

Ezúttal a megyei I. osztályban szereplő Tállya szövetségi képviselőjét, Réti István kértük jóslásra

 Riport Juhász Csaba autóversenyzővel

A Gyöngyösi KK II. csapatát fogadja az Ózdi KC a férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjának 8. fordulójában szombaton 17 órától.  

Kézilabda. Orosházán lép pályára szombat este a Mezőkövesdi KC férfi kézilabdacsapata.  

Kazincbarcikai - NB II. Keleti csoport, 11. forduló, Kazincbarcikai SC – Mezőkövesd-Zsóry (szombat, 14.30).  

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 14. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Haladás Sopron Bank együttesét látta vendégül pénteken 18 órától az Andrássy úti "Katlanban". Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!   

Miskolc, 2011. október 28., péntek (MTI) - A közös magyar-román jégkorong-bajnokság, a MOL Liga pénteki fordulójában  

Kosárlabda. A bajnokság favoritjánál vizitál a diósgyőri női kosárlabdacsapat.

A Pécs utáni meccs után úgy fogalmaztam, ilyen közönség előtt nem lehet rosszul futballozni. De lehet” – kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós a Haladás elleni újabb hazai győzelem után.

A Miskolci Jegesmedvék – de jó ezt leírni – listavezetőként várták a pénteki fordulót, amikor a „kis” Volán látogatott a népkerti Jégcsarnokba. A Macik egy remek győzelemmel adták meg az alaphangot a hétfői, Csíkszereda elleni rangadóhoz.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában