Helyi közélet

2011.10.21. 11:10

Így döntöttek a miskolci közgyűlésen

Miskolc - Csütörtökön ült össze a miskolci testület, hogy csaknem 30 napirendről döntsön.

Miskolc - Csütörtökön ült össze a miskolci testület, hogy csaknem 30 napirendről döntsön. A legfontosabbakról az alábbi döntések születtek:

Javaslat az Önkormányzat vagyonának meghatározásáról, a vagyon feletti rendelkezési és tulajdonosi jogok gyakorlásának szabályairól, a vagyongazdálkodás rendjéről, valamint a vagyonkimutatási rendszer kialakításáról szóló 1/2005 (II.10.) önkormányzati rendelet módosítására.

19 igen, 12 nem

Javaslat a közterületek használatáról szóló rendelet megalkotására.

16 igen, 12 nem

Javaslat Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 7/2011. (III.16.) önkormányzati rendelet módosítására.

16 igen, 5 nem, 7 tartózkodás

Javaslat a reklámhordozók és hirdetmények elhelyezésének, közzétételének szabályairól szóló 14/2007. (V. 17.) önkormányzati rendelet módosítására.

16 igen, 9 tartózkodás

Javaslat a települési folyékony hulladék gyűjtésére, szállítására és ártalmatlanítására szervezett kötelező helyi közszolgáltatásról szóló önkormányzati rendelet megalkotására.

19 igen, 9 tartózkodás

Javaslat a Turisztikai attrakciófejlesztés Miskolc-Tapolcán című tervezett projekthez kapcsolódó előkészítési költségek fedezetének biztosítására.

16 igen, 9 nem, 3 tartózkodás

Javaslat a Miskolc városi villamosvasút fejlesztése nagyprojekt előrehaladásáról szóló 2011. február ? 2011. augusztus időszakra vonatkozó beszámoló elfogadására.

25 igen, 3 nem

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában