Helyi közélet

2011.10.01. 16:20

Tragédia történt Miskolcon

Miskolc - Családi tragédia történt a Szeles utca egyik lakásában, melynek nyomán nyíllal lőtte fejbe barátnőjét egy férfi.

Miskolc - Családi tragédia történt a Szeles utca egyik lakásában, melynek nyomán nyíllal lőtte fejbe barátnőjét egy férfi.

Egy polgárőr bejelentése alapján a szeles utcai lakásból dulakodás hangjai hallatszottak ki, és egy nő segítségért kiáltott. A helyszínre érkező rendőröket lövés fogadta, akik azonnal viszonozták a tüzet és életveszélyesen megsebesítették a 42 éves miskolci illetőségű támadót.

Jelenleg ő és a 37 éves áldozata - akit feltehetően szerelemféltésből bántalmazott és sebesített meg - életveszélyes állapotban vannak.

Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője, arról hogy a nő hogyan sérült meg nem kívánt tájékoztatást adni.

Bizonyos információkból arra lehet következtetni, hogy a nőt egy nyíllal lőtte fejbe támadója. A férfinak gázriasztó fegyver tartására volt engedélye, viselésére azonban nem, így otthonról ki sem vihette volna az eszközt. Az incidensre azonban a nő lakásán került sor.

Dr. Gaskó Bertalan elmondta még, hogy a járőrök intézkedése jogszerű, szakszerű és arányos volt, ennek köszönhetően tudták megmenteni a nő életét. A támadó ellen többek között életveszélyt okozó testi sértés, hivatolos személy elleni erőszak kísérlete miatt indul eljárás. 

- IM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában