Helyi közélet

2011.10.17. 13:15

Borok és halételek randevúja Tokajban

Tokaj - Harmadik alkalommal rendezik meg Tokajban a Harcsapartit.

Tokaj - Harmadik alkalommal rendezik meg Tokajban a Harcsapartit.Az egyik helyi étterem szervezésében október 22-én 300 kilogramm szürkeharcsát készít el tizenöt szakács tizenöt féle módon, amihez tizenöt különböző Tokaji bort kínálnak az ínyenceknek.

Az októberi programra más érdekességgel is készülnek a szervezők, a Bodrogon és a Tiszán a horgászok mérhetik össze tudásukat és szerencséjüket, míg a rendezvény helyszínén (Rákóczi Pince és Udvarház terasza, Tokaj – Kossuth tér.) kapros-túrós süteménykészítő versenyt rendeznek.

A korábbi Harcsapartikra is több százan voltak kíváncsiak, a szervezők bíznak benne, hogy a hűvös októberi szombatot újra Tokajban töltik a gasztronómia szerelmesei. A hazánkban őshonos halfajnak már a mérete is meggyőző, az eddigi legnagyobb itthon kifogott példány mérete meghaladta a két métert, súlya pedig több mint száz kiló volt.

- E. J. -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában