Helyi közélet

2011.09.16. 11:30

Vízbefulladt az eltűnt sátoraljaújhelyi asszony

Sátoraljaújhely - A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon szeptember 13-án tett bejelentést egy 63 éves helyi férfi, felesége eltűnéséről.

Sátoraljaújhely - A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságon szeptember 13-án tett bejelentést egy 63 éves helyi férfi, felesége eltűnéséről. A bejelentő elmondta, hogy felesége előző nap délelőtt ment el otthonról vásárolni, majd telefonon hazaszólt, hogy még sétál egy kicsit, de azóta nem adott életjelet magáról. Az asszonyt a férje előző este már kereste a rokonoknál, ismerősöknél, de mivel sehol nem látták, illetve a telefonja sem volt kapcsolható, bejelentést tett.

A 63 éves asszony rendszeres orvosi és gyógyszeres kezelés alatt áll. Az eltűnt nő felkutatására tett intézkedések szeptember 15-én vezettek el a tragikus eredményhez. Bodrogkisfaludról érkezett a bejelentés, miszerint a kompkikötőnél egy női holttestet találtak. Az azonosítás során megállapították, hogy ő a pár nappal korábban eltűnt 63 éves sátoraljaújhelyi asszony. A szemle és az adatgyűjtés során bűncselekményre utaló adat, nyom nem merült föl.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján az asszony halálát vízbefulladás okozta.

A rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül, szakértő bevonásával vizsgálja a haláleset körülményeit.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában