Helyi közélet

2011.09.03. 14:21

Új tanév minden szempontból

Sárospatak - dr. Ternyák Csaba egri érsek celebrálta azt az ünnepi szentmisét, amelyet a sárospataki Szent Erzsébet Általános Iskola évnyitója alkalmából tartottak a Sárospataki Bazilikában szombaton délelőtt.

Sárospatak - dr. Ternyák Csaba egri érsek celebrálta azt az ünnepi szentmisét, amelyet a sárospataki Szent Erzsébet Általános Iskola évnyitója alkalmából tartottak a Sárospataki Bazilikában szombaton délelőtt. Az iskolát, amely korábban Árvay József Gyakorló általános Iskolaként működött, ettől a tanévtől vette át üzemeltetésre a római katolikus egyház a Miskolci Egyetemtől.

- ÉM -


Legtöbb szülő azt szeretné, ha gyermeke egészséges ételeket kapna az iskolában, óvodában. A világ azonban, mintha csak papíron, ajánlásokban és jogszabályokban haladna az egészséges közétkeztetés felé. Mert a szabályokat alkotók elfelejtik, hogy a jobb minőségű ételekhez több és nem kevesebb pénz szükséges. Hegyi Erika jegyzete.


Kesznyéten, Sátoraljaújhely - Egy-egy iskola adóssága ellenére a diákok megkapták a tankönyveket.  


Sáta - Az utolsó pillanatban kellett pedagógusokat toborozni a sátai iskolába.  


Miskolc - Magyarország első Computer Klubházát adták át Miskolcon pénteken.  


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában