Helyi közélet

2011.09.01. 13:52

Szeptember 22-én Critical Mass Miskolcon

Miskolc - A hagyományokhoz híven szeptember 22-én idén is megrendezésre kerül a miskolci Critical Mass, azaz a "Kritikus Tömeg". Cél az Egyetemváros, és lesz jelmezverseny is.

Miskolc - A hagyományokhoz híven szeptember 22-én idén is megrendezésre kerül a miskolci Critical Mass, azaz a "Kritikus Tömeg". Cél az Egyetemváros, és lesz jelmezverseny is."Az útvonal nem változott a tavaszihoz képest, ugyan úgy a Miskolci Sportcsarnoktól indulunk 17 órakor, gyülekező 16.30-tól!" - tudtuk meg a miskolci Critical Mass szervezőitől, akik a három hét múlva sorra kerülő eseményre több érdekességet is tartogatnak. "A városban egy kis karika megtétele után nyílegyenest haladunk az egyetem irányába, emlékezve az ezen a szakaszon meglevő bringaút 15 éves évfordulójára. Szeretnénk bevonni minél több egyetemistát is, hiszen városunkban elég kevesen használják ezt a környezetbarát formát iskolába, és munkába járáshoz."

Öltözz jelmezbe!

A szervezők kérik, hogy minél többen öltözzenek bohókásan, jelmezbe, ugyanis szigorúan szakmai bringás zsűri díjazza a megjelent jelmezes bringásokat, akik közül a nyertes tortát kap.

"Aki teheti jöjjön el, szóljon barátainak, ismerőseinek, a rokonoknak, hogy együtt népszerűsítsük a miskolci kerékpáros társadalmat. Egyszóval bringára fel!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában