Helyi közélet

2011.09.28. 12:31

III. Bánkúti Radar Kupa

Miskolc - A Magyar Honvédség 3. Gerinc Radar Mérőpont Bánkúti Alegysége hagyományteremtő szándékkal hívta életre két évvel ezelőtt a „Radar Kupa” elnevezésű labdarúgó tornát.

Miskolc - A Magyar Honvédség 3. Gerinc Radar Mérőpont Bánkúti Alegysége hagyományteremtő szándékkal hívta életre két évvel ezelőtt a „Radar Kupa” elnevezésű labdarúgó tornát.Az elmúlt évi sikeres rendezvény után az idén szeptember 23-án, a Borsod Volán pályán került megrendezésre a III. Bánkúti Radar Kupa.

A sportrendezvényre azok a fegyveres és rendvédelmi szervek, önkormányzati szervezetek (tűzoltóság, katasztrófavédelem, mentők, rendőrség, vám- és pénzügyőrség), kaptak meghívást, akik esetenként a kölcsönös segítségnyújtás jegyében együtt kell, hogy dolgozzanak.

A sportesemény célja a jó kapcsolatok ápolása, a szervek közötti kölcsönös együttműködés erősítése volt.

A remek időjárást kihasználva végül hat csapat, közel száz sportolója mérte össze tudását a labdarúgópályán, ahol kiváló játékvezetés mellet, sportszerű mérkőzéseket vívtak. A tornán – már második alkalommal – a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság szerezte meg a győzelmet és birtokolja egy újabb évig a vándorserleget. A második helyezést a B.-A.-Z. Megyei Önkormányzat csapata, a harmadik helyezést pedig a házigazdák szerezték meg.

A torna legjobb kapusa - már harmadik éve - a rendőrség kiváló portása, Bencsik Balázs lett, a legjobb játékos Lénárt László az önkormányzat csapatából került ki.

Az idén, a gólkirályi cím is a B.-A.-Z. MRFK játékosához került, Szabó Gergő személyében, aki a házigazdák játékosával, Pénzes Lászlóval holtversenyben érdemelte ki a díjat.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában