Helyi közélet

2011.09.12. 13:59

Félmeztelen férfi a tízemeletes tetején Miskolcon

Miskolc - A Kis-Hunyad utca egyik tízemeletes lakóházának a tetejéről vetette a mélybe magát egy férfi hétfőn délután.

Miskolc - A Kis-Hunyad utca egyik tízemeletes lakóházának a tetejéről vetette a mélybe magát egy férfi hétfőn délután.


15:50: A tűzoltók és a mentők már elhagyták a tragédia helyszínét. Utóbbiak sajnos csak a halál beálltát tudták megállapítani. Jelenleg tart a helyszíni szemle, a rendőrség továbbra is lezárva tartja a területet és csak azokat engedik a közelbe, akik a környéken laknak.


15.46: Kis híján elkapta a férfi karját az az orvos és azok a rendőrök, akik a tetőn azon fáradoztak, hogy lebeszéljék öngyilkossági szándékáról. Sajnos nem sikerült nekik...


15.27: Leugrott a férfi a tízemeletes tetejéről.


15:14: A férfi továbbra is a tetőn alkudozik a rendőrökkel. Hol beljebb megy a parkanyrol, hol a tető szélén egyensulyozik. Ezekben a percekben a rendőrök adtak neki egy pulóvert, feltehetően a sajátját.


14.58: A helyszínen szerzett információink szerint a tetőn tartózkodó férfi korábban állítólag a rendőrszakközépben dolgozott karbantartóként dolgozott, így érthető, hogy a helyyszínen tartózkodó  rendőr miért az újságírókkal kekeckedik ahelyett, hogy a távcsővel felszerelt bámészkodókat küldené el.


14.46: A helyszínen szerzett információink szerint a férfi azt mondta, hogy szerelmi és egzisztenciális okokbók akar véget vetni az életének. Úgy tudjuk nincs munkhelye, a lakhatása és veszélyben forog és most szerelmi életével is gondok adódtak.


14.27: Az öngyilkosjelölt átment az épület másik sarkára, a rendőrök pedig némi szereptévesztéssel az újságírókat piszkálják, hogy hagyják el a területet.


14.17: A tetőn lévő férfi azt követelte a rendőröktől, hogy a ház körüli bámészkodókat a távolítsák el, mert különben leugrik, majd hosszasan beszélt valakivel telefonon, majd elengedte a tízemeletesek között húzódó kábelt és egyszerűen nekidőlt. Nem tudni, hogy meddig bírja el a súlyát a kábel.


14.00: A férfi kb. 13.35-től tartózkodik a tízemeletes tetején, eleinte ült a tető szélén, majd miutéán beszélgetésbe kezdtek vele, azóta a lapostető szélén áll.


13.47: A Kis-Hunyad utca egyik tízemeletes lakóházának a tetején áll egy szemmel láthatólag illuminált állapotban lévő férfi, aki az épület tetejének a sarkán egyensúlyozgat. A rendőrök, mentők és tűzoltók a helyszínen vannak és megpróbálják leimádkozni a valószínűleg öngyilkossági szándékkal a tízemeletes házak kifeszített vezetékei mellett tartózkodó férfit.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában