Helyi közélet

2011.09.14. 15:00

Évszázados könyveket vehetünk kézbe a könyvtárban

Miskolc - Két könyvritkaságot, az 1605-ben megjelent – fatáblás, disznóbőr kötéses – Calepinus-kötetet, és a Váradi Biblia 1661-es példányát is megtekinthetik, sőt – megfelelő védőkesztyűben – kézbe is vehetik az érdeklődők szombaton Miskolcon.

Miskolc - Két könyvritkaságot, az 1605-ben megjelent – fatáblás, disznóbőr kötéses – Calepinus-kötetet, és a Váradi Biblia 1661-es példányát is megtekinthetik, sőt – megfelelő védőkesztyűben – kézbe is vehetik az érdeklődők szombaton Miskolcon.A Kulturális Örökség Napja alkalmából szeptember 17-én, szombaton 11 órakor, valamint a délután 1- és 3-kor kezdődő bemutatón a II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtár II. emeletén található Helyismereti gyűjteményben lesz lehetőségük minderre a könyvbarátoknak.

Ugyanakkor a Kulturális Örökség Napjai rendezvényeihez kapcsolódva azok a diákok, akik idén szeptemberben kezdték, kezdik meg felsőfokú tanulmányaikat, és a felvételükről szóló értesítést bemutatják, ugyancsak ezen a napon délelőtt 10 és délután 4 óra között ingyenesen iratkozhatnak be fél évre a II. Rákóczi Ferenc Megyei Könyvtárba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában