Helyi közélet

2011.09.06. 10:50

Csend van a miskolci gyilkossági ügy körül

Miskolc - Megvan a gyilkos, de a rendőrség egyelőre hallgat.

Miskolc - Megvan a gyilkos, de a rendőrség egyelőre hallgat.

A megyei rendőr-főkapitányság hétfőre ígért részletes tájékoztatás a múlt csütörtökön Miskolc belvárosi otthonától nem messze, egy kapualjban megtalált 86 éves hölgy meggyilkolásának körülményeiről, erre azonban egyelőre nem került sor. Mint dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője elmondta, a rendőrség egy későbbi időpontban kívánja a sajtót tájékoztatni, így más forrásokból származó értesüléseinket sem kívánta kommentálni.

Ezt írtuk korábban

Mint arról beszámoltunk, múlt héten, csütörtökön reggel egy szépészeti üzlet egyik alkalmazottja figyelt fel egy fekete nejlonzsákba csomagolt testre, amit valaki a kapubejáróban, a kukák közelében helyezett el. A zsákba egy 86 esztendős asszony holttestét csomagolta valaki, majd akkurátusan szigetelőszalaggal is körültekerte. Úgy tudjuk, a néni halálát fojtogatás okozta, amit egy zsineggel követett el gyilkosa. A hölgy a szomszédos lépcsőházban lakott, és információink szerint meglehetősen jómódú volt – például a Miskolc, Szentpáli utcai lakása mellett Budapesten is volt ingatlantulajdona –, ám környezete meglehetősen nehéz természetűnek ismerte. A néni lakásából semmi sem tűnt el, ami valószínűsíti, hogy nem rablógyilkosság történt.

A halálesettel összefüggésben a főkapitányság vasárnap délelőtt nyilvánosságra hozta, hogy szombaton elfogták az idős asszony feltételezett gyilkosát, de hogy ki ő és milyen kapcsolatban állt áldozatával, arról semmit sem árult el a hatóság.

ÉM


Előzmények:

Miskolc - Vajon miért kellett meghalnia az idős asszonynak? A rendőrség egyelőre hallgat.

Miskolc - A rendőrség szombaton elfogta és bűnügyi őrizetbe vette azt személyt aki a Miskolcon csütörtökön reggel holtan talált 86 éves néni megölésével gyanúsítható.

Miskolc - Emberölés miatt nyomoz a rendőrség a miskolci lépcsőházban holtan talált idős nő ügyében.

Miskolc - Emberölés miatt nyomoz a rendőrség a csütörtökön délelőtt egy miskolci lépcsőházban holtan talált idős nő ügyében.

Miskolc - Egyelőre nem pontosított információk szerint egy zsákban halott embert találtak a Szentpáli utca egyik kapualjában Miskolcon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában