Helyi közélet

2011.08.09. 13:53

Önakasztás és lakástűz Emődön

Emőd -  Tűz ütött ki kedden hajnalban egy emődi családi házban.

Emőd -  Tűz ütött ki kedden hajnalban egy emődi családi házban. Mint Bódi Zoltán, a Miskolci Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóság szóvivője elmondta, kollégái két fecskendővel és egy tartálykocsival vonultak a helyszínre, ahol egy hat méterszer négy méteres garázs, és a lakóépület egyik helyisége égett. A tűzoltók a ház egyik, tűz által nem érintett helyiségében holtan találtak egy férfit. A tűzvizsgálat még tart, így a tűz keletkezésének pontos okát egyelőre nem lehet tudni, annyit azonban sikerült Bódi Zoltántól megtudnunk, hogy a lakóházban és az udvaron lévő épületben egymástól függetlenül csaptak fel a lángok.

Dr. Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője arról tájékoztatta az Észak-Magyarországot, hogy a tűz által sújtott épületben talált 55 éves férfi önakasztás áldozata lett, a rendkívüli haláleset ügyében a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárást folytat.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában